onsdag 2 september 2015

Träningssummering

- Något att jämföra sig med?


Då jag försöker komma i någon slags form som inte liknar äpplets så tränar jag mer än tidigare. Enligt min något luddiga plan har jag fram tills nu befunnit mig i ett skede där jag försöker tvinga fram muskler och förmåga för att inte skada mig när jag sen skall träna på riktigt. Låter det rimligt? Det var i alla fall planen och hittills har jag lyckats undvika alla former av skador och tacknämligt även sjukdomar. Så det har bara varit att köra på. 

Jag brukar göra upp någon form av lös träningsplanering på veckobasis som jag sen följer, eller nja försöker följa. Vad som ingår har lite med övriga livet att göra och vad jag siktar på att uppnå. 

Under augusti blev resultatet av ansträngningen den här:

Cykel: 16 pass vilket gav ca 1190km på 37.5 timmar.

Styrketräning: 9 pass och lite över 16 timmar.

Sammanlagd träningstid: 54 timmar Någon mountainbike har det inte blivit av kända skäl och inte heller någon löpning. Tanken var att börja springa men känslan är den att det bör undvikas till dess att vågen pekar på tvåsiffrigt. Leder och ligament brukar inte uppskatta att hundrakilosklumpar studsar omkring i tillvaron som en annan guttaperkaboll. 

Så skomakaren håller sig till sin läst eller i det här fallet sin cykel och sitt gym. Projektet att ge gymtillvaron ett år pågår fortfarande. Men nu är det dags att cykla in hösten och tillbringa lite mer tid i sadeln. 


/ J - kämpar vidare

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar