söndag 1 februari 2015

Superbowl bland annat


Vem vid sina sinnens fulla bruk trodde det? Att jag skulle bli gymråtta för ett tag. Men så ser det ut. För stunden kanske skall tilläggas.

Idrottskliniken, här I11 även om jag mest kör på Norremarksanläggningen

Nyss hemkommen från ett par tre timmar långt pass på Idrottskliniken. Känns bra särskilt som ämnar vara onyttig resten av dagen och inte minst smälla i mig hamburgare när jag tittar på upptakten till nattens begivenhet. Det är nämligen inatt det smäller. Om lite drygt åtta timmar är det avspark och Superbowl XLIX skall avgöras. Seattle Seahawks VS New England Patriots - det är frågan.

I min värld finns det ett antal idrottshändelser som är intressantare än andra. Cykel råkar vara nummer ett med TdF som diamanten i kronan tätt följd av vårklassikerna, Girot, ja ni vet...alla de andra roliga tävlingarna! Sen är det det UFC förstås och där i trakterna ramlar även amerikansk fotboll in. Den andra typen, där man mest sparkar på en boll intresserar mig föga. Möjligen kan jag drista mig till att se någon VM-match eller så annars får det vara. Och hockey, nämn inte eländet jag tror nästan jag får utslag av eländet. I kväll är det handbollsfinal. En sport jag gärna såg på den tiden vi/Sverige kunde spela. Nu hoppas jag mest att Frankrike spöar skiten ur de där ökenlopporna så Emiren inte får sin propagandaseger. Pengar är allt. Se bara hur många stora evenamang som kommer avgöras i sandlådor framöver, inklusive cykel-vm 2016. 

Så nu gäller det att vila en stund eftersom det kommer att bli en lång natt. Räknar nog inte med att vara helt pigg imorgon. 


/ J - blivande nattuggla


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar