tisdag 11 augusti 2015

Gotland


Det har varit en smula tyst i den här delen av den digitala verkligheten ett tag. Mest beroende på att jag haft så trevligt på Gotland

Jag letade i norr och i väster men det var i österled jag fann den-
sommaren!


Något cyklat blev det också men mest blev det umgänge med vänner och familj, utflykter, bad och grill samt lite medeltidsvecka. 

På marknaden såldes rejäla MTB-skydd!


Jag och "timing" har aldrig varit vänner. Just den veckan jag var iväg så missades tre cykelevenemang på hemmaplan: motionsloppet Helgasjön runt och deltävlingar i såväl BROS MTB-Cup och tempo-cupen. 

Andra stålhästar än cykel


Sommarkväll med smak av vemod. Det doftade höst


Gotland försöker säga mig något. Andra gången jag är på öjn. 
Andra gången algbältena drar in när jag lämnar


Mer vältimat var däremot avfärden från ön. Det är andra gången jag är på Gotland och det är andra gången samma fenomen inträffar. Algblomning när jag skall åka. Därför är jag mycket glad för att vi passade på att bada när vi kunde. Sista kvällen hoppade vi kvällsdoppet då havet påminde om ärtsoppa. 

Annars var det vemodigt att lämna kalkstensland. Fantastiska människor och en bra ö och sommarväder som bonus. Men det säger något om resten av sommaren att man brände sig i solen efter en dag på stranden - i augusti! Det skall f-n inte vara möjligt. Pink is the new black.

Men nu är det inte annat än att jag är lite cykelsugen. Det får bli på landsväg eftersom "the Neverending Story - the Cube Saga" fortfarande saknar slutkapitel. Återkommer om det. Tyvärr.


/ J - ögästaren

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar