tisdag 30 april 2013

Tisdag

- Vilodag


Hur vilar man bäst? Ska man vila koncentrerat eller mer oorganiserat. Kan man vila i intervaller? Funderar på att komponera ett vilopass. 

Uppvärmningen i eftermiddag får nog bli att meka lite cykel då jag behöver fixa ett utslitet bakdäck, det är aldrig bra när korden börjar lysa igenom gummit. Och eftersom jag ändå tänkte sätta på de andra hjulen gör jag nog det och då behöver kedjan bytas och växlarna justeras något. Själva vilopasset inleds med lite stretch men bedrivs nog bäst i tv-soffan efter mat med massagedyna och lämplig dryck - en god smoothie. Lite liniment och massage av vaderna får bli avrundad egenlyx. Avvärmning får bestå av lite slösurfande och spelande av Wordfeud i ikväll. 

Kom plötsligt på att intervaller nog ligger närmare till hands då jag ser att jag bokat tvättid i kväll och inser att ett telefonsamtal till en viss cykelhandlare måste ringas. 

Blir upprörd när jag läser, ser och hör någonting om Mountainbike för stunden. Undviker till och med att läsa  forumet på "Happymtb" sen en tid tillbaks. Börjar bli ett känsligt ämne för mig nu. Väldigt känsligt.

/ J - snart upprörd bloggare

2 kommentarer:

  1. Torsdag torsdag torsdag! Då jäklar får Myresjö finbesök och en fager Cube får komma hem! :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Längtar, längtar, längtar! Är fanimig på tiden! :-) "Vad du är söt min kära lilla Cube, Vad du är snäll min kära lilla Cube" melodi:"min kära lilla ponny"...

      Radera